03
Már

Ausztriában is dolgozunk

Cégünk egyaránt kínál elegáns és természetes megoldást, ha beltéri és kültéri kőburkolatokról van szó.  Ultravékony kőfurnér lapjainkat nem csak építészeknek, kivitelezőknek és vállalkozásoknak ajánljuk, hanem magánszemélyeknek is. A napokban készült el egy kisebb kültéri projekt, amiben az általunk forgalmazott SlateStone burkolattal dolgoztak. Egy kiváló példa arra, hogyan lehet kis felületen természetes kőből egyedit alkotni.

 

Egy családi ház teraszát újították fel, ezért a természetes színek és a terasz többi részével  való összhang volt a meghatározó elem a minta kiválasztásában. A SlateStone termék Tan Brown mintázata lágyan olvad bele a vöröses-zöldes-barnás környezetbe letisztult és modern kinézetet adva a terasznak.

A burkolás menete felhasználóbarát és könnyen elsajátítható. Mivel ultravékony lapokról van szó, ezért méretre vágásuk nem okoz nehézséget. Ennél a terasznál az előkészített vakolt felületre Ceresit Ultraflex CM 77 burkolatragasztót használtak. Kültéri burkolásnál ajánlott felületkezelő termék használata, amely hosszantartó ellenállást ad a kőfelületnek az időjárási viszonyokkal szemben. Ebben az esetben AF Nano-Effect impregnálószert ajánlottunk ügyfelünknek. A sarkokra speciális 3 mm-es alumínium élvédő került.