fbpx
  • Telefon: +36 70 433 3919
  • Email: info@slaterock.hu

Mi a Slaterock

  • Home
  • /
  • Mi a Slaterock

A SlateRock természetes palakő felhasználásával létrehozott ultravékony, hajlékony kőfurnér lemez. Gyártás során a palakő felszínét felhevítik, majd üvegszálas műgyantával vonják be, majd a kőzet felületéről „lerántanak” egy vékony réteget. Vastagága 1-2 mm. A kőfurnér lapokat kézzel készítik, majd vágják méretre. A technológiának köszönhetően a SlateRock kőfurnér lapok áttetsző (átvilágítható) formában is készülnek. Ennek a lényege, hogy áttetsző műgyanta réteg kerül a pala lap hátoldalára, így hátulról megvilágítva átengedi a fényt. Rendkívül könnyű 0.8 – 1.5 kg/m2. Kitermelés és szállítás szempontjából is környezetbarát. Egy palatömbből a gyártás során több vékony kőfurnér lapot készítenek. Tulajdonságainak köszönhetően számtalan kreatív módon alkalmazható. Vakolt falra, gipszkartonra, OSB lemezre, de akár csempére is felragasztható. A Slaterock Slatestone pala kőfurnér lapok rendelkeznek a forgalmazáshoz szükséges NMÉ (Nemzeti Műszaki Értékelés) és CE tanúsítvánnyal.

A Slaterock kőfurnér lapok gyártása Indiában történik. Cégünk, a Slaterock Hungary kft. közvetlen importőrként van jelen a piacon, ezzel biztosítani tudjuk a legkedvezőbb árakat végfelhasználóknak és viszonteladóknak egyaránt. A Slaterock kőfurnér lapok rendelkeznek a megfelelő műszaki előírással, garántálva követelményeknek megfelelő minőséget. Budapesti raktárunkban azonnali kiszolgálással elégítjük ki vevőink igényeit. 2020-ban Ausztriában és Szlovákiában is nyitottunk bemutatótermet.

  • SlateStone
  • Translucent

SlateStone természetes palakő felhasználásával készült kőfurnér lemez. A 100% – ban természetes palakövet a gyártás során vékony lapokra hasítják, üvegszállal és műgyantával erősítik meg a még kedvezőbb tulajdonságok biztosítása érdekében. A SlateStone egy ultravékony kőfurnér. Vastagsága 1.5 – 2 mm. Súlya max. 1,5 kg/m2. Felülete természetes palakő. Felületkezelést követően tulajdonságainak köszönhetően bármilyen kül- és beltéri felület burkolására felhasználható.

Translucent – az átlátszó kő. A 100% – ban természetes palakövet a gyártás során vékony lapokra hasítják, áttetsző üvegszállal és műgyantával erősítik meg. Ennek következtében a SlateRock Translucent lap átvilágítható. Különböző erősségű és színű háttérvilágítással egyedi hatás érhető el. Háttérvilágítás nélkül felülete, színe és minden tulajdonsága megegyezik a SlateRock SlateStone kőfurnéréval.

Érdekli az ultravékony, innovatív kőburkolat?