16
jan

Kárpát Export 2019

SlateRock és Kárpát EXPOrt 2019

Cégünk újabb mérföldkőhöz ért, hiszen októberben először vettünk részt szakmai kiállításon, ami nem más volt, mint a Kárpát-medencei összmagyarság legjelentősebb gazdasági és üzleti rendezvénye, a Kárpát-medencei Gazdasági Konferencia és Kiállítás, vagyis a Kárpát EXPOrt.

A két napos rendezvényen több, mint 600 résztvevő volt jelen, akik két oldalú üzleti tárgyalásokat bonyolíthattak, ezek mellett több érdekes előadás és panelbeszélgetés kísérte a kiállítást.

A kiállítás Budapesten a Millenáris Parkban került megrendezésre. Mivel nagyon sok kiállítónak kellett teret biztosítani, ezért a rendelkezésre álló helyek szűkösek voltak. Ennek ellenére standunkat sikerült figyelemfelkeltőre terveznünk belecsempészve egy kis misztikus fényhatást is. Nagyon örültünk a pozitív visszajelzéseknek, amiket a kiállítóktól kaptunk a világító ultravékony kőburkolat egyediségére.

A konferencia lehetőséget teremtett számunkra is, hogy még több leendő ügyfélhez és viszonteladóhoz eljuthassunk és még ismertebbé tegyük a SlateRock márkanevet.

A két nap alatti számos üzleti tárgyalásunk lehetőségekkel teli jövő felé mutat és hiszünk benne, hogy kemény munkával és lelkesedésünkkel sokaknak segíthetünk megtalálni a természetes eleganciát a burkolatok terén.

Szerző: Barták Virág